phone-icon 0 700 42 500
Език:

Литиевa батерия AMASSTORE GTX3000-H6 15kWh

 • Номенклатурен номер: 11.24.104.0224
 • Кат. номер: GTX3000-H6
 • Наличност: Разпродаден
 • 20,751.60лв. / бр.
 • без ДДС: 17,293.00лв. / бр.
бр. + -
Телефон за поръчки envelope-iconБързо запитване или phone-icon0 700 42 500

  

Литиевите батерии на AMASS са изключително качествени, много издръжливи и лесно за инсталиране и употреба. Изработени са по-най-новата технология с най-съвременна поточна линия и оборудване с машините на лидерът HansLaser. Те имат интерфейс за комуникация с инверторите на Sofar. Инсталирането и пуска на тези системи е много улесненo.
   Батериите могат да се връзват една към друга и така да се разширява капацитета на системата. Когато са свързани повече от една, основната батерия разпознава останалите автоматично. Не са нужно сложни настройки. AMASSTORE GTX3000-Н6 e система за съхранение на енергия от литиева батерия за високо напрежение, състояща се от 5 броя модули (51.2V / 50AH и един BCU (Battery Control Unit) в серия с работен диапазон на напрежение между 180V-700V. Тази система се използва за съхранение на енергия и работи заедно с трифазните инвертори на Софар за високо напрежение, за да реализира целта за съхранение на енергия. В системата AMASSTORE GTX3000-Н6 всеки модул има собствен BMS. Те работят в синхрон с основният BCU. Така се постига висока ефективност и защита на клетките.
   Тази система управлява и наблюдава информация за клетките, включително напрежение, ток и температура. Нещо повече, BMS може да балансира зареждането на клетките, за да удължи живота и броя цикли. BMS има защитни функции, включително претоварване, презареждане и висока/ниска температура. Системата може автоматично да управлява състоянието на зареждане, състояние на разреждане и състояние на баланса. AMASSTORE GTX3000-Н6 има система за плавно стартиране, така че може да поддържа инвертор без функция за плавно стартиране, а също така може да поддържа множество батерийни системи, свързани паралелно за да разшири капацитета и мощността. AMASSTORE GTX3000-Н6 поддържа независимо зареждане на всяка подсистема на паралелната система. Когато едната подсистема е напълно заредена, другите подсистеми ще продължат да се зареждат, докато всички подсистеми бъдат напълно заредени.
   Системата AMASSTORE GTX3000-Н6 се състои от 6 модула батерии GTX3000H и един GTX3000BCU блок за управление на батерията, свързани последователно. Благодарение на всичко това AMASS предлагат 10 години продуктова гаранция от датата на закупуването на батерията или 6000 цикъла на зареждане/разреждане.

Дълбочина на разреждане до 80% с възможност до 90%. Огромна част от съхранената енергия може да се използва всеки ден.
Не изисква обслужване и поддръжка!
Иновативни технологии гарантиращи безпроблемна работа!
Лесна инсталация, спестяване на време и разходи!
Дистанционна диагностика и мониторинг на данни в реално време!
Сертифициране на IEC62619, UN38.3, IEC62040-I, SAA и др.!


Default
Цвят Бял

Уважаеми клиенти,

Sicosolar.com осигурява различни възможности за доставка (за България) на продукти – независимо от цената им.

Важно е да знаете:

 • Всички поръчки направени след 14:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени до 14:00 ч. се обработват същият ден и се взимат от куриер при готовност.
 • Стоките, поръчани от електронния магазин sicosolar.com, освен стоките, за които изрично е посочен различен срок на доставка, се доставят в срок от 2-5 работни дни /срока зависи от фирмата доставчик/.
 • Срокът за доставка започва да тече, след като служител на sicosolar.com се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката, респективно – от получаване на плащането при избран начин на плащане „наложен платеж”, „по банков път”, „с дебитна/кредитна карта”, освен в случаите, в които за конкретната стока е указан различен срок на доставка.
 • Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Доставка на продукти с куриерска фирма

 • За доставки използваме куриерска фирма Еконт, които ще доставят поръчката на посочен адрес или “до поискване” – в удобен за Вас офис.
 • Цените на всички продукти и услуги, изложени в сайта, са в български лева (BGN) и с включен ДДС (20%). Цените за всяка пратка са различни, зависи от тарифата на Куриерската фирма. Тя е за Ваша сметка и плащате директно на куриера.
 • Всеки един продукт доставен от куриер е застрахован. Куриерът носи отговорност за щети причинени по време на транспортирането.
 • Посочените цени за доставка не включват застраховка на продуктите, която е 0.5% от стойността на поръчката.

 • Ако установите щета при получаването, попълнете Констативен протокол в присъствие на куриер.

 

Получаване на продукти на място в склад на Сико Солар

 • Когато Потребителят посочи “Лично взимане от магазина”, той се уведомява посредством предоставения мобилен телефон, кога продуктите / услугите ще са готови за получаване.
 • Продавачът предоставя възможност на Потребителя да получи продуктите от склад/магазин на Продавача без ангажимент за товарни дейности в срок от 5 работни дни след уведомление от страна на sicosolar.com, че поръчката е готова и очаква получаването ѝ.
 • След изтичането на срока за получаване по предходното изречение, в случай, че продуктите не са получени от Потребителя, поръчката ще бъде автоматично анулирана.
 • Продавачът ще осигури подходящото опаковане на Продуктите и изпращането на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, моля да се свържете с нас на e-mail, посочен в сайта и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

Връщане и отказ от поръчка

 • Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/.
 • Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка, в срок от 14 дни, считано от датата, на която Потребителя или трето лице, различно от превозвача и посочено от него, е влязло във владение на продуктите или датата, на която Потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от него, е влязло във владение на последният продукт, при договор, съгласно който са поръчани няколко продукти с една поръчка.

Ако желаете да върнете закупен от нас продукт попълнете формуляра, подаден по долу:

 Стандартен формуляр за отказ от договор

Към търговският сайт Отвори сайта
Към инсталаторският сайт Отвори сайта