phone-icon 0 700 42 500
Език:

Литиевa батерия AMASSTORE GTX3000-H8 20kWh

  • Номенклатурен номер: 11.24.104.0226
  • Кат. номер: GTX3000-H8
  • Наличност: Разпродаден
  • 26,830.80лв. / бр.
  • без ДДС: 22,359.00лв. / бр.
бр. + -
Телефон за поръчки envelope-iconБързо запитване или phone-icon0 700 42 500

Литиевите батерии на AMASS са изключително качествени, много издръжливи и лесно за инсталиране и употреба. Изработени са по-най-новата технология с най-съвременна поточна линия и оборудване с машините на лидерът HansLaser. Те имат интерфейс за комуникация с инверторите на Sofar. Инсталирането и пуска на тези системи е много улесненo.
   Батериите могат да се връзват една към друга и така да се разширява капацитета на системата. Когато са свързани повече от една, основната батерия разпознава останалите автоматично. Не са нужно сложни настройки. AMASSTORE GTX3000-Н8 e система за съхранение на енергия от литиева батерия за високо напрежение, състояща се от 5 броя модули (51.2V / 50AH и един BCU (Battery Control Unit) в серия с работен диапазон на напрежение между 180V-700V. Тази система се използва за съхранение на енергия и работи заедно с трифазните инвертори на Софар за високо напрежение, за да реализира целта за съхранение на енергия. В системата AMASSTORE GTX3000-Н8 всеки модул има собствен BMS. Те работят в синхрон с основният BCU. Така се постига висока ефективност и защита на клетките.
   Тази система управлява и наблюдава информация за клетките, включително напрежение, ток и температура. Нещо повече, BMS може да балансира зареждането на клетките, за да удължи живота и броя цикли. BMS има защитни функции, включително претоварване, презареждане и висока/ниска температура. Системата може автоматично да управлява състоянието на зареждане, състояние на разреждане и състояние на баланса. AMASSTORE GTX3000-Н8 има система за плавно стартиране, така че може да поддържа инвертор без функция за плавно стартиране, а също така може да поддържа множество батерийни системи, свързани паралелно за да разшири капацитета и мощността. AMASSTORE GTX3000-Н8 поддържа независимо зареждане на всяка подсистема на паралелната система. Когато едната подсистема е напълно заредена, другите подсистеми ще продължат да се зареждат, докато всички подсистеми бъдат напълно заредени.
   Системата AMASSTORE GTX3000-Н8 се състои от 8 модула батерии GTX3000H и един GTX3000BCU блок за управление на батерията, свързани последователно. Благодарение на всичко това AMASS предлагат 10 години продуктова гаранция от датата на закупуването на батерията или 6000 цикъла на зареждане/разреждане.

Дълбочина на разреждане до 80% с възможност до 90%. Огромна част от съхранената енергия може да се използва всеки ден.
Не изисква обслужване и поддръжка!
Иновативни технологии гарантиращи безпроблемна работа!
Лесна инсталация, спестяване на време и разходи!
Дистанционна диагностика и мониторинг на данни в реално време!
Сертифициране на IEC62619, UN38.3, IEC62040-I, SAA и др.!

Default
Цвят Бял

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 299 лв. в рамките на градовете София, Стара Загора, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 30.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.

 

Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

 

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Към търговският сайт Отвори сайта
Към инсталаторският сайт Отвори сайта