phone-icon 0 700 42 500
Език:

Трифазни хибридни инвертори

Филтрирай
Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 5KTL-3PH dual-MPPT 5kW

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 5KTL-3PH dual-MPPT 5kW

Производител: SOFARSOLAR

Номенклатурен номер: 11.24.104.0087

4,905.60лв. / бр. без ДДС: 4,088.00лв. / бр.

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 6KTL-3PH dual-MPPT 6kW

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 6KTL-3PH dual-MPPT 6kW

Производител: SOFARSOLAR

Номенклатурен номер: 11.24.104.0032

5,302.80лв. / бр. без ДДС: 4,419.00лв. / бр.

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 8KTL-3PH dual-MPPT 8kW

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 8KTL-3PH dual-MPPT 8kW

Производител: SOFARSOLAR

Номенклатурен номер: 11.24.104.0035

5,896.80лв. / бр. без ДДС: 4,914.00лв. / бр.

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 10KTL-3PH dual-MPPT 10kW

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 10KTL-3PH dual-MPPT 10kW

Производител: SOFARSOLAR

Номенклатурен номер: 11.34.341.0188

6,096.00лв. / бр. без ДДС: 5,080.00лв. / бр.

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 15KTL-3PH dual-MPPT 15kW

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 15KTL-3PH dual-MPPT 15kW

Производител: SOFARSOLAR

Номенклатурен номер: 11.34.341.0189

6,692.40лв. / бр. без ДДС: 5,577.00лв. / бр.

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 20KTL-3PH dual-MPPT 20kW

Трифазен мрежови хибриден инвертор SOFAR HYD 20KTL-3PH dual-MPPT 20kW

Производител: SOFARSOLAR

Номенклатурен номер: 11.34.341.0120

7,093.20лв. / бр. без ДДС: 5,911.00лв. / бр.

Трифазните хибридни инвертори Sofar са ключов елемент, който преобразува соларната енергия в електроенергия, годна за използване в обществената електропреносна мрежа. 

Съчетавайки иновативни технологии с висока ефективност и устойчивост, трифазните хибридни инвертори Sofar предоставят непрекъснат и стабилен източник на възобновяема енергия.

При нас ще откриете разнообразна гама от трифазни хибридни инвертори на марката Solaredge.

Отличителни характеристики на трифазните хибридни инвертори Sofar

Трифазните хибридни инвертори Sofar предлагат множество характеристики и предимства, които ги правят подходящ избор за соларни системи

А ето и кои са те.

Висока ефективност

Трифазните хибридни инвертори Sofar се отличават с изключително висока степен на ефективност при преобразуването на соларната енергия в електрическа мощност. 

Този висок процент на конверсия означава, че по-голяма от генерираната соларна енергия се използва успешно, намалявайки загубите и увеличавайки производителността на соларната инсталация.

Съвместимост с трифазни електрически инсталации

Трифазните хибридни инвертори Sofar са съвместими с трифазни електрически инсталации. Това ги прави идеален избор за бизнес сгради, индустриални обекти и по-големи домашни соларни системи.

Тяхната съвместимост допринася за максималната ефективност на инсталациите, което води до по-висока производителност.

Мониторинг и управление 

Този тип инвертори на Sofar са оборудвани с възможност за дистанционен мониторинг и настройка. Това означава, че можете да наблюдавате и управлявате инвертора си от разстояние, без да се доближавате, използвайки мобилното приложение на Sofar. 

Този интелигентен мониторинг ви дава достъп до информация за състоянието на вашата соларна инсталация от всяка точка на света.

Дългосрочна гаранция

Sofar предоставя дългосрочна гаранция за своите продукти. Това допринася за увереността на клиентите, че инвестицията им в соларната енергия е добре защитена. Гаранцията е доказателство за високото качество и надеждност на техните инвертори.

Тези характеристики правят трифазните хибридни инвертори Sofar идеален избор за всички, които ценят висока ефективност, надеждност и гъвкавост във възобновяемата енергия. 

Независимо дали сте домакинство, предприятие или инвеститор, трифазните хибридни инвертори на Sofar представляват ключа към успешната и устойчива фотоволтаична система.

Предимства на марката Solaredge

Sofar Solar е китайска компания, специализирана в производството на фотоволтаични инвертори и свързани продукти за съхранение на енергия и инсталации на соларни панели. 

Компанията е основана през 2012 г. и бързо се превръща световен лидер в областта на фотоволтаичните технологии. 

Sofar Solar се отличава с иновативни и надеждни продукти, които се използват в различни видове соларни инсталации, включително домашни, комерсиални и индустриални системи.

Някой от най-големите предимства на инверторите на Sofar включват:

 

  • Висока ефективност: Инверторите на Sofar се отличават с висока степен на ефективност при конверсията на соларната енергия в електрическа мощност. Това означава, че голяма част от генерираната соларна енергия се използва успешно, намалявайки загубите и увеличавайки производителността на инсталацията.
  • Разнообразие от продукти: Sofar предлага разнообразие от артикули, включително трифазни инвертори, които са подходящи за различни видове соларни системи. Техните продукти са разработени, за да отговарят на специфичните изисквания на клиентите.
  • Дългосрочна гаранция: Sofar предоставя дългосрочна гаранция за своите продукти, което допринася за увереността на клиентите в надеждността и издръжливостта на инверторите.
  • Иновации и изследвания: Като водещ производител, Sofar инвестира в научни изследвания и разработки, за да поддържа своите продукти в крак с последните технологични постижения и иновации в областта на фотоволтаичните системи.

Sofar Solar се утвърждава като марка, която предлага надеждни и висококачествени инвертори за соларни инсталации. Техните продукти са популярни сред клиентите и професионалистите в сферата на възобновяемата енергия, което ги прави подходящ избор за всички, които търсят надеждност и ефективност в соларните системи.

Защо да се доверим на Sicosolar?

Sicosolar представлява вашия надежден и професионален доставчик на трифазни хибридни инвертори Sofar. 

Ние ви предоставяме необходимата експертна консултация, за да изберете правилния инвертор, който отговаря на вашите изисквания и проекта ви. С доказана репутация и удовлетворени клиенти, Sicosolar е вашето доверено място за закупуване на качествени инвертори.

Ако все още се чудите дали инверторите на марката Sofar са подходящи за вас, то може да се консултирате с нашите специалисти. Те ще ви насочат към правилния избор на инвертор с подходящата технология, който да удовлетвори всичките ви нужди.

Ние разполагаме с разнообразие от марки и модели соларни инвертори тип хибриден от различен ценови клас.

Всичко за Вашата соларна система.Благодарение на качествените AC coupled инвертори на Софар може да добавите система за съхранение на енергия към вашата вече съществуваща система за добив на електроенергия. Също така тези инвертори са страхотно решение за интеграция с други фотоволтаични решения. Например решенията за оптимизиран добив на соларна енергия на СоларЕдж.