phone-icon 0 700 42 500
Език:

Трифазни хибридни инвертори

Филтрирай
StorEdge Трифазен инвертор , 5kW – SE5K-RWS48BЕN4

StorEdge Трифазен инвертор , 5kW – SE5K-RWS48BЕN4

Производител: SolarEdge

Номенклатурен номер: 11.24.104.0089

6,889.20лв. / бр. без ДДС: 5,741.00лв. / бр.

StorEdge Трифазен инвертор , 7.0kW – SE7K-RWS48BЕN4

StorEdge Трифазен инвертор , 7.0kW – SE7K-RWS48BЕN4

Производител: SolarEdge

Номенклатурен номер: 11.24.104.0256

7,486.92лв. / бр. без ДДС: 6,239.10лв. / бр.

StorEdge Трифазен инвертор , 8.0kW – SE8K-RWS48BЕN4

StorEdge Трифазен инвертор , 8.0kW – SE8K-RWS48BЕN4

Производител: SolarEdge

Номенклатурен номер: 11.24.104.0014

7,696.80лв. / бр. без ДДС: 6,414.00лв. / бр.

StorEdge Трифазен инвертор , 10kW – SE10K-RWS48BЕN4

StorEdge Трифазен инвертор , 10kW – SE10K-RWS48BЕN4

Производител: SolarEdge

Номенклатурен номер: 11.24.104.0099

8,145.30лв. / бр. без ДДС: 6,787.75лв. / бр.

Трифазните хибридни инвертори Solaredge са ключов технологичен елемент, който преобразува соларната енергия в електрическа такава, годна за използване в обществената електропреносна мрежа.

Съчетавайки иновативни технологии с висока ефективност и устойчивост, трифазните хибридни инвертори Solaredge предоставят непрекъснат и стабилен източник на възобновяема енергия. 

При нас ще откриете изключително разнообразна гама от трифазни хибридни инвертори на марката Solaredge.

Отличителни характеристики на трифазните хибридни инвертори Solaredge

Характеристиките, които отличават трифазните хибридни инвертори Solaredge са многобройни, но основните са няколко.

Сред които:

  • Висока ефективност: Трифазните хибридни инвертори Solaredge се отличават с висок степен на ефективност при преобразуването на соларната енергия в електрическа мощност. 

Този висок процент на конверсия означава, че по-голямата част от енергията, която вашата соларна система генерира, бива успешно използвана, намалявайки загубите на ниво експлоатация и увеличавайки производителността на инсталацията.

  • Съвместимост с трифазни електрически инсталации: Трифазните хибридни инвертори Solaredge са съвместими с трифазни инсталации, което ги прави чудесен избор за бизнес сгради, индустриални обекти и по-големи домашни инсталации. 

Тази съвместимост помага на индустриалните инсталации да работят с максимална ефективност, като по-този начин увеличават производителността си.

  • Мониторинг и управление: Трифазните инвертори са оборудвани с дистанционен мониторинг и настройка. Може да настройте и управлявате вашия трифазен инвертор чрез мобилното приложение на Solaredge, което ви дава достъп до информация за вашата соларна инсталация от всяка точка на света.
  • Дългосрочна гаранция: Поддържането на инверторите и следенето на тяхната производителност е лесно и удобно благодарение на висококачествените данни, които те предоставят. 

Solaredge осигурява дългосрочна гаранция за своите продукти, което ви дава спокойствие и увереност, че вашата инвестиция е защитена.

Тези характеристики правят трифазните хибридни инвертори Solaredge идеален избор за всеки, който цени високата ефективност, надеждност и гъвкавост във възобновяемата енергия. 

Предимства на марката Solaredge

Solaredge е световен лидер в областта на фотоволтаичните технологии и иновации, и това не е случайно. 

Избирането на инвертори от марката Solaredge ви дава няколко основни предимства, които подчертават тяхната значимост в сферата на възобновяемата енергия и фотоволтаиката.

Дългогодишен опит

Solaredge разполага с многогодишен опит и експертиза в областта на фотоволтаичните системи. Техният път към успеха е изпъстрен с иновации и проучвания, които са довели до разработката на иновативни продукти с висока степен на надеждност и ефективност.

Иновации

Марката извършва постоянни научни изследвания, които се основават на новите технологични постижения и научни открития в сферата на фотоволтаичните инсталации. Благодарение на това гарантира, че техните инвертори са винаги в крак с последните тенденции и иновации в отрасъла.

Надеждност и ефективност

Инверторите на Solaredge са разработени и произведени с най-високите стандарти на качество и надеждност. Те се предлагат като гаранция за стабилност и продуктивност на вашата фотоволтаична система. 

Клиентите могат да се доверят на продуктите на Solaredge, знаейки, че те са тествани и доказали своята издръжливост в разнообразни условия на експлоатация.

Призната марка в соларната индустрия

Solaredge е получил признание в индустрията и се утвърждава като един от водещите производители на соларни инвертори. Този факт подчертава доверието и популярността на марката сред всички - и клиенти, и професионалистите в сферата.

Изборът на инвертори от марката Solaredge не е просто избор на продукт, а инвестиция във вашия собствен успех във възобновяемата енергия. 

Тяхната дългогодишна история на успех, научни изследвания и доказана надеждност гарантират, че вашата фотоволтаична система ще работи на високо ниво на ефективност през целия й жизнен цикъл, осигурявайки ви стабилност и дългосрочна полза от инвестицията във възобновяемата енергия.

Защо да се доверим на Sicosolar?

Sicosolar представлява вашия надежден и професионален доставчик на трифазни хибридни инвертори Solaredge. Ние ви предоставяме възможност за експертна консултация, за да изберете подходящия хибриден инвертор който отговаря на вашите изисквания.

С доказана репутация и удовлетворени клиенти, Sicosolar е вашето доверено място за закупуване на качествени инвертори, които след бърз монтаж могат да бъдат въведени в експлоатация.

Всичко за Вашата соларна система.Благодарение на качествените AC coupled инвертори на Софар може да добавите система за съхранение на енергия към вашата вече съществуваща система за добив на електроенергия. Също така тези инвертори са страхотно решение за интеграция с други фотоволтаични решения. Например решенията за оптимизиран добив на соларна енергия на СоларЕдж.