phone-icon 0 700 42 500
Език:

EV Charging Монофазен инвертор с HD-Wave

Няма добавени продукти в тази категория.

EV Charging монофазният инвертор с HD-Wave е иновативно решение за зареждане на електрически превозни средства (EV) чрез соларна енергия. 

Ние, като доверен търговец на соларни продукти ви предоставяме възможността да се възползвате от висока ефективност и гъвкавост, осигурявани от този продукт. 

Със SicoSolar можете да разчитате на нашата експертна поддръжка и качество на продукта.

Какво представлява EV Charging монофазният инвертор с HD-Wave?

EV Charging монофазният инвертор с HD-Wave е иновативно решение, предлагано в нашия каталог, което съчетава монофазния инвертор с технологията HD-Wave за зареждане на електрически превозни средства (EV). 

Този продукт представлява ключова част от соларната система за фотоволтаично производство на електроенергия и зареждане на електромобили, която подпомага прехода към чиста и устойчива енергия.

С монофазния инвертор с HD-Wave, ние предоставяме на клиентите си високоефективен инвертор, който е предназначен за монофазни фотоволтаични системи

Тази технология се характеризира с изключително ниски загуби и висока производителност, което я прави идеална за интегриране в съвременни фотоволтаични системи.

Основни предимства на EV Charging монофазния инвертор с HD-Wave

Ефективност и производителност

EV Charging монофазният инвертор с hd wave технология предлага изключително висока ефективност и производителност, което осигурява оптимално използване на соларната енергия и бързо зареждане на вашия електромобил. 

За всеки собственик на електромобил е важно да може да използва максимума на своята sun система за зареждане.

Иновативна HD-Wave технология

Технологията HD-Wave е изключително иновативна и осигурява по-голяма надеждност и по-малки загуби при преобразуването на енергията, което намалява разходите и увеличава продължителността на системата. 

Гъвкавост и удобство

Този инвертор е лесен за инсталиране и поддръжка, като осигурява гъвкавост при избора на местоположение и управление на вашата фотоволтаична система.

Зареждане на EV

С вградения си EV Charging функционалност, този инвертор е перфектният избор за зареждане на вашия електромобил директно от соларната енергия, намалявайки таксите за зареждане и околните негативни въздействия.

Това е най-прекия път към автономността и премахване на нуждата от електропреносна мрежа, за да зареждате автомобила си.

Защо да се доверим на Sicosolar?

Sicosolar представлява вашия надежден и професионален доставчик на продукти за вашата соларна система. 

Ние ви предоставяме необходимата експертна консултация при избора на подходящите за вашия проект соларни инвертори, оптимизатори на мощността, батерии, фотоволтаични панели и други соларни артикули.

Нашите експерти с внимание ще ви изслушат и ще ви насочат към правилния избор на инвертора с подходящата технология, който да удовлетвори всичките ви нужди.

С доказана репутация и удовлетворени клиенти, Sicosolar е вашето доверено място за закупуване на качествени продукти от световно признати марки.

Всичко за Вашата соларна система.Благодарение на качествените AC coupled инвертори на Софар може да добавите система за съхранение на енергия към вашата вече съществуваща система за добив на електроенергия. Също така тези инвертори са страхотно решение за интеграция с други фотоволтаични решения. Например решенията за оптимизиран добив на соларна енергия на СоларЕдж.